30 Jan '13, 2am

@NurNads RM109 if tak silap. Dah sold outtt. Banyak yang lawa. Tapi mahal.

Please Select Afghanistan Albania Algeria American Samoa Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua and Barbuda Argentina Armenia Aruba Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bermuda Bhutan Bolivia Bosnia and Herzegowina Botswana Bouvet Island Brazil British Indian Ocean Territory Brunei Darussalam Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Cameroon Canada Cape Verde Cayman Islands Central African Republic Chad Chile China Christmas Island Cocos (Keeling) Islands Colombia Comoros Congo Cook Islands Costa Rica Cote D'Ivoire Croatia Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Djibouti Dominica Dominican Republic East Timor Ecuador Egypt El Salvador Equatorial Guinea Eritrea Estonia Ethiopia Falkland Islands (Malvinas) Faroe Islands Fiji Finland France France, Metropolitan French Guiana French Polynesia French Southern Territories Gab...

Full article: http://www.ministryofretail.com/index.php

Tweets

Buah Impor Dilarang, Durian Monthong Bali Lebih...

finance.detik.com 27 Jan '13, 8am

- Pasca kebijakan pemerintah yang menghentikan sementara impor produk holtikultura (buah dan sayur) memaksa peritel buah d...

Buah Impor Dilarang, Durian Monthong Bali Lebih...

finance.detik.com 27 Jan '13, 8am

- Pasca kebijakan pemerintah yang menghentikan sementara impor produk holtikultura (buah dan sayur) memaksa peritel buah d...

Yuna Tak Tolak Jodoh Dengan Julian Schratter vi...

beautifulnara.com 21 Jan '13, 8am

Dia kawan saya. Sebenarnya dia dah lama nak datang ke Malaysia tapi dia tak kenal sesiapa di sini. Jadi masa bulan Novembe...

Blog: ‘Jawatan PM Bukan Isu, Yang Penting Rakya...

anwaribrahimblog.com 25 Jan '13, 7am

KETUA Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah nama besar dunia politik Malaysia, malah namanya terkenal di seluruh du...

Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir | AmazingNara via @beautifulnara.com

Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir | AmazingN...

amazingnara.com 25 Jan '13, 10pm

Sebenarnya gua pun tak pasti yang ini versi sahih atau tidak sebab video ni gua jumpa dalam external hard disk member gua....

Check out: Nissan 'almost' sold out of 2012 Leafs via @AutoblogGreen

Check out: Nissan 'almost' sold out of 2012 Lea...

green.autoblog.com 30 Jan '13, 1am

has "almost" sold all of its model-year 2012 Leafs in the US on a jump in demand for the all-electric model during the lat...

Erra Fazira Tak Pernah Rancang Anak. Details:

Erra Fazira Tak Pernah Rancang Anak. Details:

budiey.com 27 Jan '13, 4am

Pelakon terkenal, Erra Fazira mengakui tak pernah merancang dan beliau menyerahkan kepada kuasa Tuhan untuk memberikan ana...

Official: Nissan 'almost' sold out of 2012 Leafs

Official: Nissan 'almost' sold out of 2012 Leafs

green.autoblog.com 30 Jan '13, 12am

has "almost" sold all of its model-year 2012 Leafs in the US on a jump in demand for the all-electric model during the lat...

Kumpulan Max 24:7 Dikecam Tak Kenang Jasa Pengurus. Details:

Kumpulan Max 24:7 Dikecam Tak Kenang Jasa Pengu...

budiey.com 28 Jan '13, 12pm

Gossip yang agak kurang hangat diperkatakan ketika ini, kumpulan berimej K-pop Malaysia iaitu Max 24:7 tidak mengenang bud...

Baru aku nak copy dan paste tapi .. (via @BENAS...

benashaari.com 20 Jan '13, 3am

Terbaca satu artikal yang wife aku bagi di FB , tesis mengenai orang yahudi .. Aku pernah membacanya satu tika dulu tapi d...

SYABAS Guna RM700 juta Bukan Baiki Paip, Tapi Beli Kereta & Baiki Rumah Pejabat

SYABAS Guna RM700 juta Bukan Baiki Paip, Tapi B...

greenboc.blogspot.com 27 Jan '13, 2pm

Menurutnya, seharusnya Syabas memberikan perkhidmatan kepada rakyat termasuk memastikan semua peralatan dalam keadaan baik...

#US: 2nd most expensive home sold...

propertyguru.com.sg 28 Jan '13, 6am

A northern Californian estate could be the second most expensive property sold in the US. Public records revealed that its...

Mulai Bulan Ini Durian Monthong dan Brokoli Impor Dilarang: Durian monthong yang berdaging tebal tak bisa lagi b...

Mulai Bulan Ini Durian Monthong dan Brokoli Imp...

food.detik.com 28 Jan '13, 11am

Jakarta - Durian monthong yang berdaging tebal tak bisa lagi bebas dimakan. Pasalnya aturan Pemerintah mengenai larangan i...

Menarik topik Fara Fauzana Rela Bermadu, Tak Kisah Neelofa Menang ABPBH via @beautifulnara

Menarik topik Fara Fauzana Rela Bermadu, Tak Ki...

beautifulnara.com 19 Jan '13, 5am

Memasuki umur 33 tahun ini, Fara Fauzana melahirkan kerelaannya untuk hidup bermadu. Namun ada syarat yang perlu dipatuhi ...

Fakta Hiburan Yang Perlu Anda Tahu Sebelum Masu...

rotikaya.com 29 Jan '13, 3pm

Berita Berkaitan 30 January 2013 Jimmy Shanley Jumpa Anak 2 Jam, Enggan Jumpa Bersama Mak Mentua 29 January 2013 Malaysian...